13 Ekim 2009 Salı

fotoğraf makinası kılıfı

bunu ablam için yaptım. zaten bu ara onlar için çalışıyorum. (yiğenime yaptıklarım gibi) benimkini görünce ki benimkini buraya hiç almadım çünkü kötü oldu bence ama idareten kullanıyorum tabi... neyse benimkini görünce bana da yapsana dedi.hem fotoğraf makinesi için hem de cep telefonu için. hatta kendime de yapabilirim cep telefonu için.aslında aklımdan çok güzel fikirler geçiyor ama hayal olarak kalıyor çünkü yaptıklarım tam hayal ettiğim gibi olmadığından hevesim kaçıyor. ama tabi bunlar daha ilk denemeler. deneye deneye değil mi?

burada fotoğraflamaya yine en baştan başlamadım aslında ama anlatırken bu açığımı kapayacağım. aşağıdaki ilk fotoğrafta dikişten geçmiş hallerini görüyorsunuz. ön kumaşı ve astar kumaşı ilk olarak fermuara içten dikişle diktim.aslında baştan bir taraftan diktim kumaş bütündü ama sonra diğer tarafı nasıl dikerime fazla kafa yormak istemediğimden kumaşı alt kısmından kesip diğer ön ve astar parçayı da fermuarın diğer kısmına diktim.

sonrasından fermuarsız diğer üç kısmından diktim. temiz olsun diye iç kenarlarına biye şekline getirdiğim kumaşı ekledim.




ters çevirdiğimdeki görüntü bu oldu. aslında gayet basit ve düz,hiçbir modeli yok ama yine de ben o kadar beğenmedim. daha doğrusu hayalimdeki gibi olmadığından çok fazla hoşlanmadım diyelim.neyse bundan sonrakiler daha tecrübeli olacaktır inşallah.
bunu ablama vereyim ben yine de ben daha güzelini yaparım kendime...



1 yorum:

  1. canım tabiki deneye deneye tecrübeyle oluyor bu iler ama yinede fermuarı pek kimse beceremez düzgünde dikmişsin ee daha ne olsun :)
    ablanda iyi günlerde kullansın makine kılıfını

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...