20 Eylül 2011 Salı

turkuaz yeşil arası

aslında bu bluzu bayramdan önceki hafta ''kumaş ne zamandır masamda bari bayramda giyerim'' diyerekten diktim. evet basit bir model olduğundan biçmesi dikmesi 2 ya da 3 akşamda bitiyor. tabi akşamdan kasıt 2 yada 3 saat gibi bir zaman dilimi. yani otursanız sabahtan akşama giyer çıkarsınız.
 
bluz burda 2011 şubat sayısı 115 nolu modelden. aşağıda gördüğünüz üzere omuzlarda apoletleri var. ama ben onları kumaşımda böyle daha güzel duracak ve kol kısmındaki pileyi de kapatmak istemediğimden yapmadım. modeldeki kumaş pike kumaş olduğundan esneyebilir fakat benim kumaşım viskon olup esneme payı olmadığından alt bel kısmındaki parçayı da koymaya çekindim. o yüzden modelin orjinalinden biraz değişti daha sade oldu hatta. ama bence güzel oldu. zaten bayramda da giydim gayet rahat.


 
 
yaptığım kombinde bir süre sonra diğer bloğumda olacak. heber veririm merak etmeyin...

2 yorum:

  1. Evet çok şık olmuş. Ellerine sağlık. Rengide pek hoşmuş. Bende bu modelden elbise dikmiştim. Daha yayınlayamadım ama elbise olarak bolluğundan içime sinmedi galiba. Sanırım bir ufak bedenini çalışmalıydım. Yada daha dökümlü bir kumaş seçmeliydim. Neyse benimde niyetim kısaltıp bluza çevirmek. Yapıp beğenmemek en kötüsü :)

    YanıtlaSil
  2. çok güzel olmuş ellerine sağlık rengide mükemmel...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...