27 Nisan 2011 Çarşamba

dün akşam dizi izlerken kaplayıverdim

 aynen başlıktaki gibi; işten gelince yemek, ortalığı toparlama, mutfağı toplama, inci'nin kıyafetlerini toplayıp ertesi gün giyeceklerini hazırlama, haftasonundan kalan çamaşırları toplama, katlama ve yerine yerleştirme gibi bir sürü akşamki rutin işlerimi halledip dizi izelemeye arka odaya çekilince yaptım bu kutuyu. hemde inci yattıktan sonra geç bir saatte. ne yapayım dizi izlerken canım çok sıkılıyor, hele ki arka odadaysam aklımda bir sürü olduğunu söylediğim projeler gel beni yap diye gözüme batıyor.
daha önce ki bir yazımda yazdığım dekorasyon işlerine devam ederken bazı gözüme takılan noktaları da düzeltiyorum. bu kutu yazıda gördüğünüz raftaki kutulardan soldaki. kağıdı fazla eskidiğinden ve yıprandığından değiştirdim ve diğeriyle aynı oldu ama olsun düzenli bir görüntü oldu.
 gördüğünüz gibi içinide bembeyaz kapladım tertemiz oldu. içinde ise bir değişiklik olmadı. aynı şeyleri barındırmaya devam ediyor.
ve son hali gördüğünüz gibi burada; yerine yerleşti...

4 yorum:

  1. Ne güzel oluyor kutular böyle kaplanınca, gördükçe içi açılıyor insanın :) Hele takım halinde.... Hele hele bir de senin gibi zevkli olunca daha bir şık oluyor :)
    Şu yorum ayarlarından kelime doğrulamayı kaldırırmısın lütfen, çok takılıyor :(

    YanıtlaSil
  2. Çok cici olmuşlar :) ellerine sağlık . biranda ortamı nasıl değiştiriyorlar değilmi

    YanıtlaSil
  3. sizdeki kutuları gördükçe içimden hep kutu kaplamak geçiyor
    ellerinize sağlık çok şık olmuşlar

    YanıtlaSil
  4. Selam yazdım yazdım yorum gönder dedim sonra kelime doğrulamayı unutup sayfayı kapattım. Tekrar gelip yine yazıyorum. Bir önceki gibi uzun değil yazım. Güzel olmuş ellerine sağlık. Ev iş çocuk zor bende yaşıyorum. Seni anlıyorum. E birde içinde bitmeyen heves ve aklında yapamadığın bir sürü şey özellikle dikiş çok fena....

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...