6 Ağustos 2012 Pazartesi

her şey beyaz olsun


daha önceki halini gösteremediğim için size çok birşey ifade etmeyecektir belki ama benim için büyük değişiklik oldu. önceki halini şuradan da biraz hatırlatarak şöyle tarif edebilirim ki; lila duvarlar, venge karyola başı ve devetüyü renkte baza.
öncelikle kızın evde olmamasını fırsat bilerek geçen seneden beri yapmak istediğimiz duvar boyama işine giriştik. acemilikten dolayı olması gerekenden biraz daha masraflı olsa da ilk olmasına göre gayet iyi oldu diyebilirim. nasıl beyaz görünüyor mu? altında lila rengi olduğunu göze alarak cevap verin ama...



sonrasında da çalıştığım döşemelik kumaş fabrikasının nimetlerinden yararlanarak nispeten ucuza mal ettiğim döşemelik kumaşla ham yatak başını hem de gaza gelip bazayı beyaz kumaşla kapladım. özellikle yatak başı hayalimdeki gibi pek olmasa da o beyazlık şimdilik yeterli. kumaşın altına elyaf koymayı düşünüyordum ama resmen üşendim. o yüzden dikip geçiriverdim kumaşı. bazayı ise tchibo'dan uygun fiyata aldığımız kumaş zımbasıyla sabitleyerek yaptım.


sonuç böyle yorumu olan??

10 yorum:

  1. harika olmuş:)daha nolsun:)beyaz bembeyaz...güle güle kullanın..

    YanıtlaSil
  2. Çok hoş gözüküyor,gülegüle kullanın:)))http://sizdebuyrun.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. beyazın asaleti...bazayı kaplamanın da çok hoş olmuş..çok ferah olmuş.

    YanıtlaSil
  4. cok dınlendırıcı olmus bence :)cok guzel yanı

    YanıtlaSil
  5. muhteşem olmuş. hele de benım gibi beyaz delisine bundan iyisi olamaz. ellerinize sağlık :))

    YanıtlaSil
  6. Merhaba,dekorasyon dergilerindeki gibi olmuş, mavi- beyaz uyumu harika, ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  7. merhaba, tüm mobilyaları beyaz renk olanve onu canlı renkteki aksesuarlarla renklendiren bir insan olarak bayıldım:) evet herşey beyaz olsun!

    YanıtlaSil
  8. çok güzel olmuş beyaz har,ika zaten benim bazam beyaz zaten ama yatak odası takımım kahwerengi idi bende yanlara konulan küçük çekmeceli parçaların çekmecelerini sprey boya ile beyaza boyamıştım tuwalet aynasının olduğu çekmeceyide :) tawsiye ederim

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...