10 Haziran 2011 Cuma

%100 benim yaptığım yastıklarım

 yine biraz aradan sonra merhaba
bahar yorgunluğu diyeceğim ama bahar da olmadığı için artık sıcaklardan herhalde canım hiç ama hiç birşey yapmak istemediğimden bu sıralar günler boş boş geçiyor malesef. hem de hergün bi sürü siteye bakıp ''a ben bundan da dikebilirim, böyle birşey de yapayım'' gibi kendi kendime heyecanlanmamla geçmesine rağmen.
aklımda o kadar çok dikilecek şey var ki, hali hazırda kumaşlarımla hergün oturup birşey diksem yaz biter, ama oturup başlayamıyorum bir türlü. o azmin en kısa zamanda beni bulmasını canı gönülden diliyorum...

daha önce ki bir yazımda ucundan görünen bu yastıklar yeni değil hatta benim üniversite yıllarından kalma, o da nasıl? okulda ödev üzerine yaptığımız bir yastık tasarımı ve yine onu okulda kumaşa baskı yaparak somuta dönüştürmemiz. sağolsun anneciğim de onları kılıf haline getirmiş ben hiç hatırlamıyorum bile. ve işte şimdide gelip evimde yer buldular ve bence çokta yerinde oldu. rengi, kumaşı, şekli ile. herşeyi geçtim ne de olsa benim tasarımım... hakkıyla herşeyini ben yaptım diyebilirim.

her zamankinden çok yazı yazdım herhalde sıkıldığımdan öyle gelişti.
kısacası arka odamızdaki hali de budur.

4 yorum:

  1. çok ğüzellll.mavide çok sevdiğim bir renk...

    YanıtlaSil
  2. çok beğendimmmm :)Mrb evlilik nedeniyle İstanbuldan Bursaya taşındım :)Bursada önereceğiniz kumaşçılar var mı ?

    YanıtlaSil
  3. sinem'cim
    kıyafet için heykel'deki vakıflar bankasının sol aralığından girdiğinde 50 mt. kadar aşağıda bir kaç kumaşçı dükkanı var. çokça çeşitli kumaşı oraa bulma şansın var.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...