30 Haziran 2010 Çarşamba

sıcağı sıcağına eteğim...

modelimiz 2010 nisan sayısındaki 111 nolu model. benim şahsi eleştirim sadece kumaşım biraz kalın olduğundan kurdelesi dik durdu. gerçi kötü değilde ben bunu hesaplayamamışım. çünkü modellerin biri satenden biri de poplinden dikilmiş.
ama eteğin rengini tam tutturmuşum değil mi?
bu da böylece yeni evimizde diktiğim ilk işlerden birisi oldu. hatta diğerlerini tamamlamayı saymazsak ilk diyebiliriz. çünkü bundan sonra yazacağım bir kaç parçayı istanbul'da başlayıp bursa'da bitirdim. yok birşey hatırladım bu ilk değil,ilkini yazınca söyleyeceğim...

7 yorum:

  1. merhaba uzun zamandır yoktunuz. eteğe bayıldım.her zamanki gibi çok şık.

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkürler,
    evet uzun bir aradan sonra diktiklerim ve yaptıklarımla devam edeceğim...

    YanıtlaSil
  3. tek kelimeyle harika! ellerine sağlık. hoşgeldin bu arada ;D

    YanıtlaSil
  4. şekerim model de senin çalışmanda çok güzel.. şu etek kısmındaki çizgi olmasaydı ama eldemi bastırdın makinedemi çektin çok belli olmuş.. ben sevmedim :( kusura bakma ama bir önerim var.. makine çekmek zorundaysan payı 1cm. den keseceksin ve üstten bir milimden dikiş çekeceksin.. o zaman hiç birşey olmuyor hem makine çekmiş hemde dikişi göstermemiş oluyorsun.. en uçta kalıyor dikiş göze gelmiyor..

    YanıtlaSil
  5. aaa. ben de blogumda eklemiştim (dikip fotolamıştım) bu model,i. ama sennki de ayrı bi güzel olmuş, özlkle kumaşın rengi en sevdğm renk. malesef bende o renk kumaş yok. güle güle giy:)

    YanıtlaSil
  6. Ellerinize sağlık çok güzel olmuş, eteğin rengi çok güzel. Uzun süredir yoktunuz, demek ev değişikliği oldu. Güle güle oturun yeni evinizde.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...