12 Nisan 2010 Pazartesi

nisan 2010 burda sayısından gömlek






bu sıralar son hız dikişe verdim kendimi. kızımın trençkotunu dikerken baya bir oyalanmıştım. şehir dışına çıkışımında etkisi var bunda tabi ama bir kere hevesim kaçınca biraz zaman alıyor tekrardan dikişin başına oturmak.
bu kumaşım arkadaşımın getirdiği kumaşlardan. tam istediğim tarzda bu gömleğe tam oldu bence. ve hemen 1 günde de diktim. rahaht ve kullanışlı bir gömlek oldu.

6 yorum:

  1. mrb;
    dikişe başlama hikayeni çok merak ediyorum. bende çok istiyorum ama cesaretimi topalayamıyorum bi türlü. belki senin başlangıç hikayen benide cesaretlendirir. bi yorumda kursa gitmeden öğrendiğini hatırlıyorumda. görüşmek dileğiyle HÜLYA

    YanıtlaSil
  2. ne güzel bir gün de dikmişsiniz ben dört gündür bir etekle mücadele ediyorum:)

    YanıtlaSil
  3. valla sevgili Hülya öyle bir hikaye yok malesef,ben bile anlamadan başladı bu iş.demek ben de o yetenek varmış diyorum dışarı çıktı bir şekilde.çekti beni kendine. başka da birşey diyemiyorum.

    YanıtlaSil
  4. VALLA SEN TERZİSİN BENCE YADA DİKTİRİYOSUN NE DERSİN????::)) ÇÜNKÜ MÜMKÜN DEĞİL KENDİ KENDİNE BU KADAR TEMIZ ÇALIŞMAK .... BÖYLE BİR CEVHER SENDE VARSA BENCE TERZİLİĞE BAŞLAMALISIN ÇÜNKÜ KABİLYETLİSİN

    YanıtlaSil
  5. ben bu sayıyı neerden bulucamm:( COK TATLI OLMUSSSSSSSS

    YanıtlaSil
  6. Çok hoş olmuş,ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...