6 Ağustos 2012 Pazartesi

her şey beyaz olsun


daha önceki halini gösteremediğim için size çok birşey ifade etmeyecektir belki ama benim için büyük değişiklik oldu. önceki halini şuradan da biraz hatırlatarak şöyle tarif edebilirim ki; lila duvarlar, venge karyola başı ve devetüyü renkte baza.
öncelikle kızın evde olmamasını fırsat bilerek geçen seneden beri yapmak istediğimiz duvar boyama işine giriştik. acemilikten dolayı olması gerekenden biraz daha masraflı olsa da ilk olmasına göre gayet iyi oldu diyebilirim. nasıl beyaz görünüyor mu? altında lila rengi olduğunu göze alarak cevap verin ama...



sonrasında da çalıştığım döşemelik kumaş fabrikasının nimetlerinden yararlanarak nispeten ucuza mal ettiğim döşemelik kumaşla ham yatak başını hem de gaza gelip bazayı beyaz kumaşla kapladım. özellikle yatak başı hayalimdeki gibi pek olmasa da o beyazlık şimdilik yeterli. kumaşın altına elyaf koymayı düşünüyordum ama resmen üşendim. o yüzden dikip geçiriverdim kumaşı. bazayı ise tchibo'dan uygun fiyata aldığımız kumaş zımbasıyla sabitleyerek yaptım.


sonuç böyle yorumu olan??

3 Ağustos 2012 Cuma

yiğene etek


bu kumaşın o kadar uzun bir mazisi var ki. yine taa istanbul'da otururken almıştım. yazlık bir pijama takımı dikerim diye. ama sonra beyaz olduğu için kaçındım rahat giyemem dedim. sonrasında da yiğenlere ablama  hediyelik birşeyler dikerken evde olan kumaşlardan birşeylerden dikeceğim diye kendi kendime söz verince bu kumaş aklıma geldi. burada kullanmış oldum ve bence tam yeri oldu. rengarenk olduğundan üzerine  istediğini kombin edilebilir.
model burda 2009 ocak sayısından 138



1 Ağustos 2012 Çarşamba

yiğene mor bluz


inci'ye yaptığımın aynısını aynı yaşlardaki yiğenime, hem de artık kumaşları değerlendirmek amacıyla yaptığım bluz... diğerinde de verememiştim. burda 2009 haziran sayısından 140 nolu model



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...