23 Ağustos 2010 Pazartesi

önemli olan iç güzelliği

nasıl nereden başlayacağım bilemiyorum karışık bir post olacak galiba,hadi hayırlısı...
daha önceden dikiş kutumu sizinle paylaşmıştım. bu yazımda onun içine yaptığım ilaveleri göreceksiniz. öncelikle bir ped kutusundan (bu kadar düştüm valla. hiçbir kutuyu atamaz oldum) dikiş ipliği kutusu yaptım. yukarıda gördüğünüz dikdörtgen kağıt kutuyu kaplamak üzere hazır olan kağıt. öncesinde kutunun üzerinden üstünkörü sarıp yerlerini belirledim. sonrasında aşağıdaki fotolarda gördüğünüz üzere kaplamaya başladım. hangi kelimelerle anlatacağımı bilemiyorum o yüzden umarım fotolar yardımcı olur.


bu arada kapağın kutu ile birleştiği yerin katlı kısmı kesilip içe katlanıyor. resimde belli olmuyor daha doğrusu resimde daha kesik değil o yüzden yanlış anlamalar olmasın.

kutunun son şeklide budur. kapak kısmı belli olsun diye kurdele yapıştırdım sadece.

ve de kutunun dolmuş görüntüsü...

bir başka dikiş kutusu iç düzenleyicisi de daha önce bu yazımda da kullanıp kapladığım meyve suyu alt tabanı kutusu. bunun kaplanışı yine aynı yazımda mevcut. bu kutuyu da o anda hangi dikişi yapıyorsam ona ait ıvır zıvırları koyuyorum el altında olsun diye.

ve yine kullanılış şekli.

ve gelelim asıl mevzu olan dikiş kutusunun içine. gördüğünüz gibi burada zemin kısmı daha kaplanmamış mukavva görüntüsünde...


...ama burada zeminin kağıtla kaplanmış halini görüyorsunuz.
ve bu da çekmecenin içinin dolmuş hali.


şimdi bu da kutunun bir diğer çekmecesinin görüntüsü. kavanozların bir kullanım alanını daha görüyorsunuz burada: düğme kavanozları. bunları da bir ara ayrıntılı çekip sizinle paylaşayım.

ve diğer çekmece. burası daha biraz karışık ama olsun siz zemine bakın konumuz o şimdi.

ve bir diğer ped kutusu daha dikiş ipliği kutusu oldu.



bu da dikiş kutusu çekmecesinin son görüntüsü

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...